top of page

Matcha din konst till din inredning!

Konsten du hänger på väggarna hemma är ett sätt att visa din personlighet men även ett sätt att inreda hemmet. Här är fem inredningstrender att hålla koll på och hur du matchar din konst med dem!


Alla verk i detta blogginlägg ingår i Konstsällskapet Våga Ses kollektion. Ett medlemskap kostar 750 kr / medlemsår och varje år får du fritt välja ett nytt verk ur kollektionen.


 

1. Mörka träslag

Rama ditt konstverk i en ek- eller valnötslist. Utöver att du genom en ram kan matcha din inredning, ger det även verket i fråga ett ordentligt lyft! Som medlem i Konstsällskapet Våga Se kan du rama verk ur vår kollektion till ett fast pris, och dina egna till ett förmånligt. >> Du kan läsa mer om våra ramningar här



2. Inslag av rött Efter att ha varit omslutna av ljusa och neutrala färger ser man nu hur blått, och framförallt rött tar mer plats i våra hem. Att addera en röd accent i ett rum där det egentligen inte matchar, kan snabbt lyfta intrycket av rummet.



3. Maximalism över minimalism

Var inte rädd att blanda mönster. Här finns inga regler, matcha blommigt med geometriskt och ränder med prickigt!



4. Måleriska inslag

Just nu är det trendigt med måleriska element i hemmet. Och även med grafik går denna effekt att uppnå. Exempelvis hur Emma Larssons, Hans Lannérs & Anders Hugos verk ger intrycket av att vara målade med akvarell. 



5. Murriga & mustiga nyanser

Mörka nyanser av brunt används mer och mer i inredning. Kan det vara den nya neutrala kulören?



Sist men inte minst! Kom ihåg att trender både kommer och går. Men i sitt egna hem får man göra precis som man själv vill. Det är du som bor där som ska trivas!

 

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page